Oprechte communicatie =

interactie

Online-communicatie is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Maar communicatie is wat ons betreft altijd tweerichtingsverkeer.

U bereikt uw klanten met doordachte en goed vormgegeven online- en offline-communicatie. Vervolgens benaderen zij u met vragen over uw product of dienstverlening. Een belangrijk moment in de marketing funnel dat u moet koesteren! Juist dan bent u van waarde voor uw (potentiële) klant en onderscheidt u zich van uw concurrent.

Maar er zijn zoveel soorten communicatiemiddelen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Een website met interactieve modules voor kennisoverdracht of verkoop? Of specifieke toepassingen voor de smart­phone? Wel of niet een app? Nieuwsbrief ja of nee? Data gedreven e-mailmarketing, maar hoe dan? Talloze vragen waar wij u resultaat­gericht in kunnen adviseren.

Wij gaan graag met u in gesprek over hoe u communicatie met uw klanten interactief kunt realiseren met als resultaat hogere klanttevredenheid, meer omzet en meer (immateriële) winst.

interactie
interactie-mobiel

Contact

Vul onderstaand formulier in zodat wij zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen. U kunt eventueel ook direct contact opnemen via telefoonnummer +31 75 670 89 42.